Bakan Albayrak: Zorluklar öldürmedi güçlenerek çıktık

Düzenleyen:
Bakan Albayrak: Zorluklar öldürmedi güçlenerek çıktık

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye’nin son zamanlarda karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek Türkiye’nin bunlardan güçlenerek çıktığını söyledi.

Katar’ın başkenti Doha’da bu sene 18’incisi düzenlenen Doha Forumu’na katılan Albayrak, Batı ile Doğu arasındaki ekonomik çekişmelerden Türkiye’nin de etkilendiğini belirtti. Albayrak, “Türkiye’nin hikayesi ise oldukça ilginç. Bu Türkiye’nin ekonomi, politika ve demokrasi gibi alanlarda son 16 yıl içerisinde geçirdiği çok güçlü bir yolculuk” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusuna dikkat çeken Albayrak, Türkiye’nin son zamanlarda karşılaştığı her türlü zorlukla başa çıkabildiğinin altını çizerek “Siz biraz bu zorluklara değindiniz, darbe girişimi, diğer krizler ben de diyorum ki bunlar sizi öldürmüyorsa güçlendirir stratejisine uygun örnekler” dedi. Türkiye’nin PKK, DEAŞ FETÖ gibi birçok terör örgütü ile zorlu mücadeleler yürüttüğünü belirten Bakan Albayrak, Türkiye’nin yeni geçtiği başkanlık sisteminin ülkenin gelişimine sağladığı büyük katkılara değindi. 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...