Ergaz Genel Müdürü Yağız: 2019 yılında yüzde 20 büyümeyi hedefliyoruz

Düzenleyen:
Ergaz Genel Müdürü Yağız: 2019 yılında yüzde 20 büyümeyi hedefliyoruz

EKONOMİ Haberleri

Enerji sektörünün güçlü kuruluşu ERGAZ & BLUEPET bölge temsilcileriyle 2019 yılı şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Enerji sektörünün güçlü kuruluşu  ERGAZ & BLUEPET  bölge temsilcileriyle 2019 yılı şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya , Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız , Genel Müdür Yardımcıları Ömer Yağız,  Faruk Demirci  ve Hüseyin Malkoç , Satış ve Pazarlama Koord. Yaşar Yılmaz , Bölge ve Tesis Müdürleri ile Saha Satış Sorumluları katıldı.

Kocaeli Emex Otel’de 07-08 Şubat /2019 tarihlerinde yapılan idari toplantıda Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız , genel durum değerlendirmesi ile yeni hedefleri belirleyen açıklamalar yaptı. 2018 yılı gerçekleşen satışlar ve 2019 yılı hedeflerini belirterek, içinde bulunulan piyasa konjonktüründe , üretim ve genel giderlerde yapılması gereken tasarruflar konusunda bilgiler verdi. Yağız "Enerji sektöründe ülkemizin en güçlü firmalarından biriyiz. Köklü bir geçmişe sahip, marka değeri yüksek olan  bir firmayız. Hepimiz bu bilinçle hareket edip, hedeflerimizi sürekli yüksek tutmak zorundayız. Satış performansınızı artırmak için daha fazla risk alın, cesur olun ve sürekli yeni hedefler belirleyin. Geçici başarısızlıkların sizi yenmesine izin vermeyin, motivasyonunuzu kaybetmeyin. Motivasyon ve heyecan olmadan, sorumluluk almadan başarılmış hiçbir şey yoktur. Pozitif düşünün; pozitif düşünce özgüveni harekete geçiren en önemli etkendir." dedi.

Yağız, 2019 yılında Ergaz olarak %20 satış artışı ve Bluepet olarak 60.000 ton/yıl satış beklediklerini  belirtirken, "Yetkili mercilerden bu noktada kayıt dışı faaliyetlerin engellenmesini ve etkin denetim yapmalarını bekliyoruz,  akaryakıtta KDV kaçağını önlemek için  KDV ‘nin %1 ‘e indirilmesi , indirilen kısmın ÖTV ‘ye eklenmesi uygun bir çözüm olacaktır. Ayrıca, petrolde ihrakiyeli satışların amacına uygun bir hale getirilmesi de milletimizin faydasına olacak ve aynı zamanda haksız rekabeti de ortadan kaldıracaktır."  dedi.

Yağız sözlerini şöyle sürdürdü: "2018  yılında üretim ve genel giderlerimiz  %60 artmış olup , bu maliyetleri minimize etme noktasında gereken adımları atmanızı bekliyorum ve bu konuda gayret ve samimiyet göstereceğinizden eminim. 2018 yılında tüp imalatına 3 milyon TL harcadık , bu konuda da Tesis Müdürlerinden; stoklu dolum, bakım, kontrol, enerji ve işgücü tasarrufu, bayilerimizden de  tüpe sahip çıkmaları konusunda sorumluluk almalarını bekliyoruz. ‘’
   
Teknik Gn. Md. Yrd. Ömer Yağız ve Satış ve Lojistik Gn. Md. Yrd. Faruk Demirci, Tüp imalatı, dolumu ve satışı konularında genel değerlendirmeler yaparak, 2019 yılı hedeflerini belirttiler.. 
2018 yılı 12 aylık LPG ve Akaryakıt satışlarının ve 2019 yılı hedeflerinin bölgeler itibariyle  ayrıntılı olarak görüşüldüğü toplantı 2  gün sürdü.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...