Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Albayrak kritik zirveyi değerlendirdi

Düzenleyen:
Bakan Albayrak kritik zirveyi değerlendirdi

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından "G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı"na ilişkin bir mesaj yayınladı. Albayrak, mesajında "G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’nda bir kez daha, Türkiye’nin küresel ekonomiyi tehdit eden risklere karşı tezlerini ortaya koyduk." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’nda bir kez daha, Türkiye’nin küresel ekonomiyi tehdit eden risklere karşı tezlerini ortaya koyduk” dedi. 

ABD’de düzenlenen Dünya Bankası ve IMF bahar toplantıları programlarına katılmak üzere başkent Washington’da bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD temaslarını sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi. Albayrak, “G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’nda bir kez daha, Türkiye’nin küresel ekonomiyi tehdit eden risklere karşı tezlerini ortaya koyduk” ifadelerini kullandı. 

Bakan Albayrak kritik zirveyi değerlendirdi

G20 AİLE FOTOĞRAFI

Albayrak, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında bulunduğu Washington'da, G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları ile aile fotoğrafı çekimine katıldı

Bakan Albayrak, çekim öncesinde yanında bulunan OECD Genel Sekreteri Angel Gurria ve diğer katılımcılarla bir süre sohbet etti.

Fotoğraf çekiminde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya'nın yanı sıra ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ve IMF Başkanı Christine Lagarde da hazır bulundu.

Bakan Albayrak kritik zirveyi değerlendirdi

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...