Marmara Üniversitesi Avukat ve Büro Personeli alımı 2019 son dakika başvuruları, başvuru şartları

Düzenleyen:
Marmara Üniversitesi Avukat ve Büro Personeli alımı 2019 son dakika başvuruları, başvuru şartları

EKONOMİ Haberleri

Marmara Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor. Marmara Üniversitesi tarafından Büro Personeli ve Avukat alımı yapacağını duyurdu. İlgililerin, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://www.marmara.edu.tr ve https://pdb.marmara.edu.tr internet adreslerinden yada idareden temin edilecek fotoğraflı başvuru formu ile başvurması gerekiyor. Peki Marmara Üniversitesi sözleşmeli personel alım başvuru şartları nedir? İşte personel alım başvuru ekranı, Marmara Üniversitesi Avukat ve Büro Personeli alımı 2019 son dakika başvuruları, başvuru şartları...

Marmara Üniversitesi Avukat ve Büro Personeli alımı 2019 son dakika başvuruları, başvuru şartları neler? İşte detaylar... Marmara Üniversitesi'nde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere avukat ve büro personeli alınacak.

İlan metninde belirtilen şartları taşıyan adayların, www.marmara.edu.tr ve pdb.marmara.edu.tr internet adreslerinden ya da idareden temin edilecek fotoğraflı başvuru formu ile Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına  şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Personel alım ilanına ulaşmak için tıklayınız 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...