Ramazan ayına özel etkinlikler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ramazan ayına özel etkinlikler

EKONOMİ Haberleri  / İHA

KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi, 18 Mayıs-2 Haziran günleri arasında düzenleyeceği Ramazan ayına özel etkinlikleriyle, kültürel mirasları yaşatacak.

Ramazan eğlencelerinde; orta oyununun vazgeçilmez karakterleri Kavuklu ile Pişekâr, canlı Karagöz ve Hacivat oyunu, gölge oyunu, meddah gösterileri, Bubble Show gibi şenlik tadında etkinlikler KAYSERmall AVM'de başladı. Gösterileri ve müzikal etkinlikleriyle de kültürel mirasların yeniden tanıtılacağı özel bir ay yaşanacak. 

Özel konuklarla keyifli sohbetler 
Söz konusu AVM'den yapılan duyuruya göre 6 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında keyifli sohbetler ve dinletilerle organize edilecek. Ramazan sohbetlerine katılan önemli isimler; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan Kayseri İl Müftüsü Prof Dr. Şahin Güven, Lösev Kayseri Şube Başkanı Arzu Çokeken, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü, Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok olarak bildirildi.  

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...