Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahvenin hatırına deri satacaklar

Kahvenin hatırına deri satacaklar

EKONOMİ Haberleri

Deri ihracatçıları, hem Türk kahvesini hem deri ihraç ürünlerimizi tanıtacak. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, uluslararası fuarlar için “Turkish Coffee Point” adlı projeyi uygulamaya aldı.

Bu kapsamda dünyanın önde gelen deri fuarlarında yaklaşık 30 metrekare alan kiralanacak. Stantta Türk deri ürünleri sergilenirken alıcılara da pişirme yöntemi, kokusu ve köpüğüyle kendine has lezzeti olan Türk kahvesi ikram edilecek.
Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Zandar “Turkish Coffee Point’i bunun için hazırladık. Fuara gelen alıcılar işlerini hızlı şekilde tamamlıyor ancak fuarda kahve içmek için durur. O kahveyi biz ikram etmek istiyoruz. Müşteri kahvesini içerken biz bilgilerini not edip müşteri bilgi bankası oluşturacağız. Bunun için farklı bir lezzet olan, dünyada tanınan ve bilinen Türk Kahvesi bize araç olacak” dedi. Sektör ABD, Japonya, Kanada ve Güney Kore’yi hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...