Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Faizler inecek enflasyon düşecek'

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Faizler inecek enflasyon düşecek'

EKONOMİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu Ortak Açılış Töreni'nde dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan, "Merkez Bankası faizleri indirdi, daha da inecek. Müjdeyi veriyorum enflasyon da düşecek, bunu da göreceksiniz. Tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum, herkes artık ekonomimizle ilgili spekülasyonlara kulaklarını tıkayıp, işine gücüne bakmalıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul- İzmir Otoyolu ve 745 bin 365 metrekare alan üzerine 488 milyon Avro'luk yatırımla tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi'nin açılışlarını gerçekleştirmek için helikopterle saat 15.30 sıralarında Bursa'ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Faizler daha da inecek, enflasyon da düşecek" dedi.

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi;

"ENFLASYON DA DÜŞECEK, GÖRECEKSİNİZ"
Merkez Bankası faizleri indirdi. Daha da indirecek. Enflasyon da düşecek göreceksiniz. Turizmde son yılların en başarılı dönemini yaşıyoruz.

"ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI"
Ülkemizin üzerine atılan ekonomi bombası da bu tuzakları kuranların elinde patladı. Artık herkes ekonomi ile spekülasyonlara kulaklarını tıkasın, işine odaklansın. Hemen yarın sabah işe koyulun. Türkiye üretmekle, istihdamla büyür ve zenginleşir. Bekleme dönemi sona erdi. Artık çalışma zamanı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...