Savunma sanayiinden Londra çıkarması

Savunma sanayiinden Londra çıkarması

EKONOMİ Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) öncülüğünde 42 Türk firması, Londra’da düzenlenen Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı’nda (DSEI) boy gösterecek.

Selçuk Böke ANKARA

Bugün başlayacak ve 13 Eylül’e kadar sürecek fuarda, savunma sanayii ürünlerinin ve hizmetlerinin tanıtımı, pazarlaması ve satışı gerçekleştirilecek. İki senede bir gerçekleştirilen fuara, bu yıl 50’den fazla ülkeden, bin 600’ün üzerinde uluslararası firma ile 35 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir başkanlığındaki Türk heyeti de yabancı ülke heyetleriyle görüşmelerde bulunacak. Türkiye’den katılacak firmalar arasında ASELSAN, Ata Silah, FNSS, HAVELSAN, MKEK, Nurol Makina, Otokar, ROKETSAN ve Vestel Savunma da bulunuyor. Türk firmaları tarafından üretilen zıhlı araç platformları, insanlı-insansız çeşitli kara ve hava araçları, deniz sistemleri, silah sistemleri, elektronik sistemler, mühimmatlar, simülatörler, askerî tekstil ürünleri ve lojistik destek ürünleri fuarda tanıtılacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...