Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sonbahar-Kış kadın koleksiyonunda 'siyah' hakim

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sonbahar-Kış kadın koleksiyonunda 'siyah' hakim

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Elbiselerden, pantolonlara, derilerden, çantalara her parçada kendini gösteren siyahlar kombin rahatlığı ve şıklığıyla bu sezon da kadınların favorisi olarak görülüyor.

Zamansız ve mekansız siyahlar bu sezonda kadınlar için gardolapların vazgeçilmezi. Siyahın iddiasını DeFacto da 2019-2020 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’na taşıdı. Siyah parçalar güçlü duruşu ve tutkusuyla pantolondan montlara, elbiselerden kazaklara tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Omuzlara özgürlük veren kazaklardan kemer detaylı elbiselere ve jean’lerden eteklere her parçada yer alan siyahlar, gündüz spor ayakkabılarla gece ise feminen ince topuk botlarla kombinlenerek fark oluşturuyor. Çekici ve asi deri de iddialı tarzıyla koleksiyonda yer alıyor.

Siyahın asaleti ile hazırlanan 2019-2020 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu markanın tüm mağazalarında ve internet adresinde bulunuyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...