Altın alacaklar dikkat! İşte gram, çeyrek ve cumhuriyet altını fiyatları...

Düzenleyen:
Altın alacaklar dikkat! İşte gram, çeyrek ve cumhuriyet altını fiyatları...

EKONOMİ Haberleri

Altın alacaklar dikkat! Altında son durum haberimizde. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 18 Kasım 2019 anlık ve güncel çeyrek altın 442 lira seviyesinde yer alıyor. Gram altın 271,9 liradan satılıyor.

Altın fiyatları ne kadar? İşte gram, çeyrek ve cumhuriyet altını fiyatları... Altının gram fiyatı, geride bıraktığımız haftadan bu yana yatay seyirle seyrediyor.  Gram altın, yeni haftaya  270,9 lira seviyesindebaşladı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 443 lira, Cumhuriyet altını da 1.826 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,7 altında 1.465 dolar seviyesinde seyrediyor.

Analistler, ABD ile Çin arasında devam eden ticaret görüşmelerinde ABD tarafından gelen olumlu açıklamalara rağmen piyasada temkinli duruşun korunduğunu bildirdi.

İç piyasada bugün TÜİK tarafından açıklanacak ekim ayı konut satış istatistikleri, TCMB tarafından açıklanacak eylül ayı konut fiyat endeksi ve eylül ayı kısa vadeli dış borç istatistikleri takip edileceğini belirten analistler, Türkiye'nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmelerin de piyasanın odağında yer alacağını ifade etti.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.447 doların destek, 1.480 doların direnç konumunda olduğunu kaydeden analistler, gram altında ise 267 liranın destek olarak öne çıktığını söyledi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...