Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok yardımsever ülke değilmişiz

Çok yardımsever ülke değilmişiz

EKONOMİ Haberleri

Türkiye, yardımseverlik özelliklerinde dünyanın son sıralarında yer alıyor. Bu bilgiyi, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ‘ ‘Geleceğe Gönüllüyüz’ buluşmasındaki paylaştı.

Sabancı  “Üzülerek öğrendim ki, gönüllülükte bize yakışmayan  noktadayız. Dünya Bağışçılık Endeksi’ne göre Türkiye, tanımadığı birine yardım etmede 113. sırada. Bunun için harcanan zamanda ise 126. sıradayız. Endonezya, Liberya ve Kenya bu alanda ilk 3’te” dedi.
Tüm şirketleri kurumsal gönüllülük programlarını hayata geçirmeye ve ellerinin ulaştığı her yere iyilik tohumları serpmeye davet ettiğini söyleyen Sabancı “Gönüllülüğün içinde yaşamı sevmek ve iyi işler yapmak istemek var. İstemiyorsan, o heyecanı duymuyorsan zaten olmaz. Gençlere bunu istemeyi öğretebiliriz. Sabancı Üniversitesi olarak bugüne kadar 1.245 projeyi hayata geçirdik, 70 bin kişiye dokunduk. Bu çarpan etkisiyle daha da büyük” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...