Yerli e-Posta hizmeti Yaani kullanıma sunuldu

Düzenleyen:
Yerli e-Posta  hizmeti Yaani kullanıma sunuldu

EKONOMİ Haberleri

Turkcell’in ilk olarak arama motoru olarak piyasaya sürdüğü Yaani’nin e-posta hizmeti kullanıma sunuldu. Kullanıcılar Yaani.com üzerinden @yaani.com uzantılı e-posta hesabı açarak ücretsiz olarak kullanabilecek.

Yeni mail hesabı oluşturmak için ad, soyad, doğum tarihi, gizli soru alanlarını doldurmanız yeterli oluyor. Dilerseniz hesap güvenliğini için telefon numaranızı da ekleyebilirsiniz. Ayrıca Yaani Mail kullanıcılarına 2 GB e-posta saklama alanı sunuluyor.  Mail adresini operatör bağımsız herkes kullanabilecek. Turkcell kullanıcılarının gönderileri ise paketten yemeyecek. YaaniMail’i uygulama marketlerinden indirerek Android 5.0 ve üzeri ya da iOS 11 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden kullanabilirsiniz. Ayrıca Chrome, Safari ve Firefox tarayıcıları ile yaanimail.com üzerinden erişebilirsiniz.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...