Maaş gibi promosyon

Maaş gibi promosyon

EKONOMİ Haberleri

Yaklaşık 13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon ücretlerinde şubatta pazarlık yapılacak. Bankalar pastadan daha fazla pay almak için kesenin ağzını açtı.

Emeklilerin maaşlarını taşımaları karşılığında bankaların ödediği promosyonda yarış hızlandı. Türkiye Bankalar Birliği ile SGK yeni protokol için şubat ayında masaya oturacak. Bunun öncesinde art arda promosyon ücretlerini açıklayan bankalar pastadan daha büyük pay almak için emeklileri yönlendirenlere de ödeme yapıyor. Emekli maaş müşterisi yönlendirenlere DenizBank 100 TL, ING, 150 TL, QNB Finansbank 125 TL ödeme yapıyor.

10 EMEKLİ SINIRI VAR
Bazı bankalar mobil uygulama kullanımı ve otomatik fatura talimatı karşılığında emeklilere ek ödeme vereceğini söylüyor. Şekerbank, maaşını taşıyan emeklilere üç yıllık taahhüt karşılığında maaş tutarlarına göre 375 ila 450 TL promosyon ödemeleri sunuyor. Emekliler aynı zamanda iki otomatik ödeme talimatı verdiğinde 150 TL, 10 müşteri ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her emekli için 150 TL olmak üzere toplam 1.500 TL promosyon kazanacak. Böylece maaşını Şekerbank’a taşıyan emekli 2 bin 100 TL’ye kadar, QNB Finansbank’a taşıyan ise 2.500 TL’ye kadar nakit kazanabilecek. 

Maaş gibi promosyon

EMEKLİNİN ZAM FARKI HESAPLARA YATIYOR
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, memur emeklilerine aylık farklarının dün itibarıyla ödenmeye başladığını, SSK emeklilerine 26 Ocak’a kadar, Bağ-Kur emeklilerine ise 25 ila 28 Ocak’ta ödeneceğini bildirdi. Selçuk “2 milyon 274 bin 975 kişiye, toplam 500 milyon 288 bin 542 lira 74 kuruş maaş farkı yatırılacak” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...