Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çeyrek, gram altın kaç tl? Altın fiyatlarında son durum! (21 Şubat 2020 güncel altın fiyatları)

Düzenleyen:
Çeyrek, gram altın kaç tl? Altın fiyatlarında son durum! (21 Şubat 2020 güncel altın fiyatları)

EKONOMİ Haberleri

Çeyrek, gram altın kaç tl? Altın fiyatlarında son durum! İşte 21 Şubat 2020 güncel altın fiyatları...

Çeyrek, gram altın kaç tl? Altın fiyatlarında son durum! Altın fiyatları yükseliş hızını artırdı. Altındaki yükseliş tüm zamanların zirvesine ulaştı. Bin 618 liraya fırlayan ons altın, iç piyasada gram altının fiyatlarını tavana çekti. Dolar kurunun etkisiyle de iç piyasada gram altın 317 liraya ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. İşte günün gram ve çeyrek altın fiyatları

ALTIN FİYATLARI

Altının ons fiyatı bin 638 doları aştı. Buna bağlı olarak iç piyasada 24 ayar gram altının fiyatı 322 lirayı görerek tarihi zirveye ulaştı. Çeyrek altın 527 lira, yarım altın bin 55 lira, tam altın ise 2 bin 68 liradan satılıyor.
Küresel piyasalardaki gelişmeler, koronavirüsünün yayılması gibi etkenler, artan riskten kaçınma eğilimini artırarak, altına yönelimi yükseltti. Mevcut olan jeopolitik gerilimlerle birlikte Çin’den yayılan koronavirüsünün farklı ülkelere sıçramasıyla küresel piyasada altın alımları arttı. Altındaki talep artışı fiyatları da yukarı çekti. Ons altın fiyatı bin 640 seviyelerini gördü, iç piyasada ise dolar kurunun da etkisiyle gram altın 322 liraya ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı.
Serbest piyasada 24 ayar gram altın fiyatı 322, çeyrek altın 527, yarım altın bin 55, tam altın 2 bin 68 liradan satılıyor. Gram altın haftabaşında 306 lira seviyesinde bulunuyordu

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...