81 ilde ortak ses

81 ilde ortak ses

EKONOMİ Haberleri

Suriye’nin İdlib şehrinde rejim unsurlarınca Mehmetçiğe yönelik yapılan saldırıya tepki göstermek amacıyla; oda, borsa, sendika konfederasyonları, meslek örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarının aralarında yer aldığı Türkiye’nin önde gelen 30’a yakın kuruluşu bugün ortak bir açıklama yapacak.

Ankara’daki toplantıya katılacak kuruluşların il temsilcilerinin katılımıyla 81 ilde eş zamanlı toplantılar düzenlenerek saldırı kınanacak ve birlik mesajları verilecek. İstanbul iş dünyasının temsilcileri ortak basın açıklamasını İTO Merkez Bina’da gerçekleştirecek. İstanbul’da bir diğer açıklama da Haliç Kongre Merkezinde yapılacak. Öte yandan İdlib’deki saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapan Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın “Kahraman askerlerimizin kaybından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz. Türk iş dünyasının bir parçası olan uluslararası yatırımcılar olarak milletimizin acısını paylaşıyoruz.  Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan da “Barışı istemeyenlerin yazdığı senaryolar, ülkemizi zor duruma sokup zayıflatma hesapları üzerine kurulu. Bu kirli oyunun bilincindeyiz. TÜMSİAD olarak devletimizin ilk günden beri ferasetle aldığı kararların arkasında durduğumuzu belirtiriz” değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...