Bayram ikramiyesi 7-11 Nisan’da

Düzenleyen:
Bayram ikramiyesi 7-11 Nisan’da

EKONOMİ Haberleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin beklediği müjdeyi açıkladı. Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7-11 Nisan’da ödenecek.

SSK’lılar, tahsis numarasının son rakamına göre 7-10 Nisan arasında; Bağ-Kur ile Emekli Sandığı emeklileri ise 11 Nisan’da alacak. Kamu bankaları, 76 yaş üstü yaşlılara, haklarını evinde ödeyecek. Aylığını PTT’den alan 65 yaş üstü vatandaşlara da ikramiyeleri, istekleri hâlinde evlerinde teslim edilecek.

ENGELLİ RAPORU
Bu arada engelliler için de önemli bir karar alındı. Bakan Selçuk “Engelli aylığı alan ve ‘Evde Bakım Yardımı’ndan yararlanan engellilerimizin, 1 Ocak 2020 tarihi ve sonrasında süresi dolan raporlarını, mayıs sonuna kadar geçerli sayıyoruz. 1 Ocak-1 Mart arasında raporunun süresi bitmiş olan engellilerimizin de hak kaybına uğramasının önüne geçmiş olduk” açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...