Bir yıl satış yapmasak da maaşları ödeyeceğiz

Düzenleyen:
Bir yıl satış yapmasak da maaşları ödeyeceğiz

EKONOMİ Haberleri

Bütün dünyayı etkisi altına alan küresel virüs krizinde canlı yayın toplantısı ile Toyota Türkiye çalışanları, Tüm ALJ Türkiye personeli, bayi sahipleri ve bayi çalışanlarına seslenen Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Bu durumun 100 yılda bir gerçekleşen bir olay olduğuna dikkat çeken ve bunu dünyanın kurtuluş savaşı olarak gördüklerini ifade eden Bozkurt, alınan tedbirlerden bahsetti. Bozkurt, şu anda satış ve kâr etmek gibi hedefleri tamamen geri plana attıklarını ve müşteri ve çalışanlarının mağdur olmaması için en temel hizmetleri mevcut şartlar altında devam ettirmeye çalıştıklarını söyledi. Bozkurt konuşmasında “İyi, kötü ve en kötü senaryolara göre planlamalar yaptık. En kötü senaryomuza göre bugünden itibaren sene sonuna kadar satışlarımızın tamamen durduğu ve hiç bir gelir elde etmediğimiz bir ortam söz konusu olsa dahi, çalışanlarımızın ve ailelerinin mağdur olmaması için her ay ücretlerini ödeyecek şekilde planlamamızı yaptık ve kimseyi işten çıkartmayacağız” dedi. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...