Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Ev Aletleri’nden NSF onaylı arıtma cihazı

İhlas Ev Aletleri’nden NSF onaylı arıtma cihazı

EKONOMİ Haberleri

Su arıtma sektöründeki 20 yıllık tecrübesiyle teknoloji ve kalitesinden taviz vermeyen İhlas Ev Aletleri’nin, yeni ve yerli üretim ürünü Aura Cebilon Platinum, Amerikan hijyen kuruluşu NSF tarafından onaylanarak müşterilerinin hizmetine sunuldu.

İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, mart ayında banttan inen Aura Cebilon Platinum için şunları söyledi: Bir su arıtma için vazgeçilmez olan hijyen uygulamasını dünyada bir numara olan Amerika’nın bağımsız hijyen kuruluşu NSF ile birlikte yürütüyoruz. Son göz bebeğimiz, Platinum su arıtma cihazı ile birlikte bütün ürünlerimiz sağlıklı ürün sınıfındadır ve özellikle pandemi sebebiyle hijyen hassasiyetimizin olduğu bu günlerde güvenle kullanılabilir. AR-GE Merkezi mühendislerimizden, üretim bantına kadar her arkadaşımın emeğiyle ortaya çıkan Cebilon Platinum, ekonomik fiyatıyla ve kalitesi ile de büyük bir boşluğu dolduracaktır. Yeni ürünümüzle birlikte ürün ve fiyat çeşitliliği adına Cebilon su arıtma ailesinin müşteri nezdinde ciddi karşılık bulacağını düşünüyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...