Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Piknik ve kamp malzemelerine olan talep arttı

Piknik ve kamp  malzemelerine  olan talep arttı

EKONOMİ Haberleri

Koronavirüs sebebiyle evde kalınan süre artınca evde bekleyen bakım onarım faaliyetlerinin hız kazandı, balkonda piknik yapılmasıyla elektrikli ızgara satışları arttı.

Nalburdayim.com verilerine göre, evde ekmek yapımının popülerlik kazanmasıyla unutulmaya yüz tutmuş davul fırını alışverişi arttı. Toplu ulaşımdan kaçınılması elektrikli scooter'ı popüler hâle getirdi. Beş yıldızlı otellerde her şey dâhil tatil hayalinin yerini kamp tatili alınca, kamp malzemeleri satışları ikiye katladı. Nalburdayım.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Bük “Koronavirüs alışveriş listesini yeniden tanımladı. El yıkamada 20 saniye kuralıyla armatürlerin daha sık kullanımı, yeni armatür ihtiyacı doğurdu. Balkonlar piknik alanlarına dönüştürülünce elektrikli ızgara satışları arttı. 'Evde kal' çağrısıyla şahsi bakım ve spor aletleri neredeyse yok sattı. Erkekler, eşlerinin yapılmadığı için sürekli şikâyetçi olduğu bakım ve onarım faaliyetlerini kendi istekleriyle yapmaya başladı” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...