Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vodafone ve Facebook'tan güç birliği: KOBİ'leri dünyaya açacak

Düzenleyen:
Vodafone ve Facebook'tan güç birliği: KOBİ'leri dünyaya açacak

EKONOMİ Haberleri

Vodafone Business ile Facebook, KOBİ’lere yeni fırsatların kapısını açacak önemli bir iş birliğine imza attı. KOBİ'ler Facebook&Instagram Reklam Hizmeti sayesinde satışlarını artırarak yurt dışına açılacak.

Ekonomi Servisi

Sadece bireyleri değil işletmeleri de dijital geleceğe hazırladıklarını belirten Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan “Vodafone Grubu olarak yaptığımız araştırmaya göre işletmelerin yüzde 64’ü pandemi döneminde faaliyet gösterdikleri sektörde iş hacimlerinin daraldığını belirtse de yüzde 26’sı büyüme öngörüyor. KOBİ’lerin yüzde 22’si 'Yatırımlarımız artarak devam edecek' derken yüzde 29’u da iş hacimlerinin büyüyeceğine inandığını vurguluyor. Facebook iş birliğiyle KOBİ’ler müşteri tabanını genişletebilecek, internet sitelerine trafik çekerek satışlarını artırabilecek, reklam yatırımlarından en verimli dönüşü alabilecek ve global pazarlara açılabilecek" dedi.  Facebook Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Derya Matraş da bu sene mart ayında başlattıkları program kapsamında 30'dan fazla ülkede 30 bin işletmeye 100 milyon dolarlık destek sağladıklarını belirterek "Türkiye ayağında yedi  milyon dolar destek sağladık. Facebook İstasyonu ve Sınırları Aşan KOBİ'ler Programını hayata geçirdik. Son olarak Vodafone ile birlikte bir destek daha sunuyoruz. Bu dünyada ilk oluyor. Bu iş ortaklığını başka ülkelere de taşıyacağız" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...