Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KOBİ’leri ABD ile Avrupa’ya açacak

KOBİ’leri ABD ile Avrupa’ya açacak

EKONOMİ Haberleri

Makine sanayiinin kilit sektörlerinden biri olan talaşlı imalata yönelik olarak hazırlanan ve iki yıllık çalışmanın ardından devreye alınan iş ağı platformu Parkurda.com, 40 bin sanayiciyi online ortamda ücretsiz olarak buluşturuyor.

Sahip olduğu e-b2b tabanı ile şirketlere iş hacimlerini büyütme ve yeni iş bağlantıları oluşturma fırsatı sunan platformun özellikle KOBİ’ler için cazibe alanı olması bekleniyor. 28 bin KOBİ’nin web sayfası bulunmuyor ve iş ağı platformu bu yapılara da kendilerini tanıtma noktasında alan açacak. Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, platformdaki dil entegrasyonu aralık itibarıyla bitecek, sonrasında globale açılacağız. Amerika ve Avrupa başta olmak üzere sanayinin gelişkin olduğu ülkelerin fason işlerini Türkiye’ye kaydırmak ve ihracata katkı sunmak orta vadeli hedeflerimizin başında geliyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...