Girişimci, üretici ve alıcılardan CNR Food İstanbul'a çıkarma

Girişimci, üretici ve alıcılardan CNR Food İstanbul'a çıkarma

EKONOMİ Haberleri

Dünya gıda sektörünün en önemli oyuncuları, CNR Food İstanbul’da buluştu. 2.500’ü aşkın yabancı satın almacının katıldığı fuarda, 20 ülkeden 2.000’i aşkın markanın ürünleri sergilendi. “Bayim Olur musun?” fuarı ile güçlerin birleştirildiği CNR Food İstanbul, bu sene Özbekistan, Somali, Çekya, Lübnan, Kamerun ve Ürdün’den 65 firmanın millî katılımını sağladı.

Fuarı dört günde binlerce sektör profesyoneli ziyaret etti. B2B iş görüşmeleri ile üretici ve alıcının bir araya geldiği fuarda milyarlarca dolarlık ticaret hacmi sağlandı. CNR Food İstanbul Fuarı ile eş zamanlı yapılan CNR Ambalaj İstanbul - Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj Çözümleri Özel Bölümünde 50’yi aşkın firmanın 100’lerce markasına dair ürünler tanıtıldı. CNR Food İstanbul Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük franchise fuarı “Bayim Olur musun?” ise bu yıl 200’ün üzerinde marka ile 90 ülkeden 30 bini aşkın sektör profesyoneline ev sahipliği yaptı. 2.000’i aşkın marka ve 60.000’in üzerinde zincir mağaza ile Türkiye’de senelik 43 milyar dolarlık bir iş hacmine ulaşan franchise sektörü, ham maddecisinden üreticisine, ithalatçısından toptancısına ve organize perakendeciliğe kadar zincirin bütün halkalarıyla fuarda yerini aldı. Franchise ve bayilikle büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar, fuarda girişimcilerle bir araya geldi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...