Şehir bazlı ilk sosyal ağ Gaziantep’te uygulamaya girdi

Düzenleyen:
Şehir bazlı ilk sosyal ağ Gaziantep’te uygulamaya girdi

EKONOMİ Haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile KoçSistem “Akıllı Belediyecilik” alanında önemli bir projeye imza attı. Türkiye’nin ilk interaktif belediyecilik sosyal ağ uygulaması “Benim Şehrim” ile Gaziantepliler ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yedi gün 24 saat anlık iletişim ve etkileşim içerisinde bulunabilecek.

Ekonomi servisi 

Android ve IOS üzerinden ücretsiz olarak hizmete sunulan uygulama vatandaşlar kendilerine profil oluşturarak belediyeni hizmet ve haberlerine tek bir noktadan ulaşacak. Ayrıca sosyal medya platformlarında olduğu gibi vatandaşlar kendi ilgi alanlarındaki kişi ve grupları takip edebilecek. Vatandaş düzenlenen anketler yoluyla yerel yönetimlerde alınan kararlara görüş bildirebilecek. Öte yandan  duyarlı vatandaşların şehre ilişkin katkılarından dolayı “Vatandaş Ödül Puanı” uygulaması devreye alınacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, uygulama üzerinden iki milyon vatandaşla direkt köprü kuracaklarını belirterek “Gaziantepliler artık kendi şehirlerinin iletişim platformunu kullanabilecekler. Belediyenin ve şehrin çalışmalarından, günlük akışından anında haberdar olabilecekleri gibi istediği kişi ve grupları da takip edebilecekler, birbirleriyle etkileşime geçebilecekler” diye konuştu. KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca da uygulama ile ilk etapta 250 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirerek “Bu proje yerel yönetimlerin dijitalleşmesinde başarılı bir örneği temsil edecek. Toplum ve kamu yönetimi etkileşiminde teknolojinin rolünü somut olarak ortaya koyacak” diye konuştu. 

Şehir bazlı ilk sosyal ağ Gaziantep’te uygulamaya girdi

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...