Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk Telekom'dan tam kapanmada ücretsiz hizmetler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türk Telekom'dan tam kapanmada ücretsiz hizmetler

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Türk Telekom, pandemi nedeniyle evde geçirilecek süre boyunca Tivibu, e-dergi ve Muud gibi özel servislerinde kullanıcılarına ücretsiz erişim imkanı sağlıyor.

Türk Telekom, 17 Mayıs'a kadar sürecek kapanma sürecinde kullanıcılarının yanında olmaya devam ediyor. Şirket, Online İşlemler uygulaması ile kullanıcılarının işlemlerini evden çıkmadan yapabilmesini sağlarken, Sil Süpür ile her hafta internet veya dakika hediye ediyor. Ayrıca ev telefonu kullanıcılarına şehir içi ve şehirlerarası tüm aramalarda ücretsiz kullanım hakkı sunuyor.

Türk Telekom, Tivibu, Muud ve e-dergi için sunduğu avantajlarla kapanma boyunca kullanıcılarının keyifli zaman geçirmesine de destek oluyor. Tivibu Aile, Sinema ve Spor paketi kullanıcıları, dijital TV platformu Tivibu'nun tüm kanallarını 17 Mayıs'a kadar ekstra ücret ödemeden şifresiz izleyebiliyorlar. e-dergi uygulamasını indirip, üye olarak EVDEKAL kodunu aktif hale getiren kullanıcılar, onlarca dergi ve gazeteyi telefon ve tabletler üzerinden ücretsiz okuyabiliyorlar. Şirketin dijital müzik platformu Muud da müzikseverleri yalnız bırakmıyor. 1 aylık ücretsiz Premium Muud üyeliği ile mobil kullanıcılar, internet paketlerinden harcamadan uygulamanın müzik arşivinden yararlanabiliyorlar.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...