Düğün sektörü normalleşmeyle birlikte faaliyete başlamak istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Düğün sektörü normalleşmeyle birlikte faaliyete başlamak istiyor

EKONOMİ Haberleri  / İHA

Koronavirüs nedeniyle 15 aydır faaliyetlerine devam edemeyen düğün sektörü normalleşme takviminde yer almak istediklerini dile getirdi.

Düğün Sektörü İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Düğün Salonları Organizasyonu Derneği Başkanı Ayhan Şirin, korona virüs tedbirleri kapsamında 15 aydır faaliyet alanları kapalı olan düğün sektörünün oldukça zor durumda olduğunu belirterek, “Normalleşme takviminde yer almak istiyoruz” dedi.

Şirin, "On binlerce firma ve 1 milyondan fazla düğün sektörü çalışanının 17 Mayıs’ta işlerimize dönmeyi bekliyoruz." dedi.

Maske mesafe kuralı ile düğün yapılabilir

Düğünler HES kodu ve maske ateş ölçümü davetli kişi bilgileri alınarak giriş yapılan denetimi ve filyasyonu mümkün organizasyonlardır. Turizm ve yiyecek - içecek, ulaşım ve hizmet sektörlerinde olduğu gibi yüzde 50 istiyoruz. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...