Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri 4 Haziran'da hesaplarda

Düzenleyen:
Kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri 4 Haziran'da hesaplarda

EKONOMİ Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin 4 Haziran'da hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mayıs ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerine dair açıklamada bulundu. Bilgin, ödemelerin 4 Haziran'da hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bilgin, ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını vurgulayarak, "Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri 4 Haziran Cuma günü hesaplara yatırılacak" bilgisini verdi.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN SONA ERİYOR?

26 Mart 2020'den bu yana verilen Kısa Çalışma Ödeneği, bu sene 31 Mart'ta sona ermişti. Ödenek koronavirüs salgınında vaka sayısında artış yaşanması ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesiyle Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayacak şekilde uzatılmıştı.

Uzatılan Kısa Çalışma Ödeneği 30 Haziran 2021'de sona erecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...