Amasra-1 kuyusunda “ciddi” miktarda” gaz tespit edildi

Düzenleyen:
Amasra-1 kuyusunda “ciddi” miktarda” gaz tespit edildi

EKONOMİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü açıklayacağı müjdenin, Karadeniz’de bir doğalgaz rezervi daha tespit edildiği bilgisi olduğu iddia edildi. Bloomberg'de yer alan habere göre, Amasra-1 kuyusunda “ciddi” miktarda” gaz bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir TV programında; "İlk defa söyleyeceğim." diyerek geçen günlerde sinyalini verdiği müjdenin ne olduğu oldukça merak ediliyor. Erdoğan'ın cuma günü Zonguldak'ta açıklayacağını bildirdiği müjde ile alakalı flaş bir gelişme kulislerde yer almaya başladı.

AMASRA-1 KUYUSUNDAN GAZ TESPİT EDİLDİ
Müjde ile alakalı Bloomberg tarafından bomba bir iddiada bulunuldu. Kaynaklarına dayandırarak açıklanacak müjde ile ilgili flaş bir haber yayımlayan Bloomberg haberinde, Türkiye'nin, Karadeniz’de bir doğalgaz rezervi daha tespit ettiğini, bu rezervin ilk verilere göre Amasra-1 kuyusunda bulunduğunu açıkladı. Habere göre Amasra-1 kuyusunda “ciddi” miktarda” gaz mevcut.

ERDOĞAN ZONGULDAK'I İŞARET ETMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan televizyon programında yaptığı açıklamada, "Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız” ifadelerini kullanarak olaya dair ipucu vermişti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...