Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evin ihtiyacını küçük esnaf 'GÖNDER'iyor!

Düzenleyen:
Evin ihtiyacını küçük esnaf 'GÖNDER'iyor!

EKONOMİ Haberleri

E-Ticaret’te ‘eve teslimat’ rekabeti artıyor. Online market alışverişini, özel deneyim ve kampanyalarla tüketiciye sunan GÖNDER, 22 ilde servise başladı.

Önder Çelik İSTANBUL

GÖNDER'in ilk olarak online market siparişi ile müşterilerinin karşısına çıktığını belirten HML Lojistik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Taner Karamollaoğlu, ağustos ayından itibaren birçok ilçede yemek ve çarşı mağazaları gibi yeni hizmetleri devreye alacaklarını söyledi. Online sipariş sektöründeki ‘dakikalar içinde, hızlı teslimat’ konseptine yoğun ilginin ana sebebini, pazarın hızla büyüyecek olmasına bağlayan Karamollaoğlu ‘Gıda ve süpermarket’ pazarının 5 yıl sonraki e-Ticaret büyüklüğünün 5 milyar dolar, ‘hazır yemek’ pazarının e-Ticaret büyüklüğünün ise 7,7 milyar dolar seviyelerine ulaşacağını öngörüyor. GÖNDER ile hâlihazırda pazarda bulunan yapılardan ayrışmak, hizmet yelpazesini genişletmek arzusunda olduklarına değinen Taner Karamollaoğlu “Pandemi ile birlikte alışkanlıklar çok değişti. Gelecek nesiller belki artık markete gitme kavramını bile hiç bilmeyecek. Bu sebeple sektörde rekabet ilerleyen dönemde daha da artacak. GÖNDER, bugün Türkiye'nin 22 şehrinde, bölgenin yerel marketleri ile iş birliği yaparak büyüyor. Bu özel model ile hem küçük esnafı destekliyor hem de onların yenidünya düzenine adapte olmalarına, dijitalleşmelerine olanak sağlıyoruz. Yıl sonuna kadar muhtemelen bütün illerde operasyonumuz aktif olacak” dedi.

HERKES BOŞ ZAMANINDA KURYE OLABİLECEK
Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyüme hedeflerinin olduğunu vurgulayan Taner Karamollaoğlu, geliştirdikleri özel uygulama sayesinde boş vakti olan herkesi, apartman görevlisini dahi sisteme dâhil ederek ek gelir kazanmasını sağlayabileceklerini söyledi.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...