Erdoğan'dan Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı paylaşımı

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı paylaşımı

EKONOMİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından, "Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı"na yönelik paylaşım yaptı. Erdoğan, söz konusu planın tüm gençlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genç işsizlik oranını düşürmek, ve eğitim oranlarının yükseltilmesine yönelik amaçları barındıran  "Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı" ile alakalı resmi Twitter hesabında paylaşım yaptı.

ERDOĞAN'DAN EYLEM PLANI AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan
,  "Türkiye, genç nüfus bakımından çok az ülkenin sahip olduğu büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyelin değerlendirilmesi açısından oldukça önemli bir adım olan Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'nın şimdiden tüm gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum." paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'nın tüm gençlere hayırlı olmasını diledi.

GENÇ İSTİHDAM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI NEDİR?
Erdoğan'ın paylaşımında yer alan bilgilerde "Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı" başlığı ile "2023 yılında genç işsizlik oranının yüzde 17,8 düzeylerine indirilmesini, genç işgücüne katılma oranının yüzde 46 düzeyine yükseltilmesini, eğitimde ve istihdamda yer almayan gençlerimizin oranının yüzde 20 düzeyine düşürülmesini hedefliyoruz." denildi.

Erdoğan'dan Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı paylaşımı

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...