Bitcoin’de hareketlilik: 60 bin dolar seviyesine yaklaştı

Düzenleyen:
Bitcoin’de hareketlilik: 60 bin dolar seviyesine yaklaştı

EKONOMİ Haberleri

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin, 17 Nisan’dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin piyasada bugün itibariyle 59 bin 500 dolar civarında işlem görüyor.

En yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin, 17 Nisan’daki 60 bin dolar seviyesine yaklaşarak geçtiğimiz 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

59 BİN 500 DOLAR SEVİYESİNDE İŞLEM GÖRDÜ

Ekim ayının başından bu yana sürdürdüğü yükselişe devam eden kripto para birimi 60 bin seviyesine yaklaşarak 59 bin 500 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Bitcoin’de hareketlilik: 60 bin dolar seviyesine yaklaştı

PİYASA DEĞERİ 1 TRİLYON 123 MİLYAR DOLAR OLDU

Coinmarket verilerine göre geçtiğimiz 24 saatte yaklaşık 40 milyarlık işlem hacmine ulaşan  Bitcoin'in piyasa değeri ise 1 trilyon 123 milyar dolar oldu. 

Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64 bin 853 dolar seviyesinde yüzde 10'dan daha yakın olan Bitcoin'in piyasa hakimiyeti ise yüzde 46 seviyesinde seyrediyor. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...