THY Kargo kanser hastalarına umut oluyor

Düzenleyen:
THY Kargo kanser hastalarına umut oluyor

EKONOMİ Haberleri

Dünyanın en güçlü taşımacılık uçuş ağına sahip THY Kargo, bu gücüyle Türkiye’nin ilaç ihracatına da katkı sağlıyor. Bayrak taşıyıcı hava kargo markası, 25 yılı aşkın süredir beş kıtada 50’den fazla ülkeye, Türkiye’nin ilaç ve ilaç ürünleri kapsamındaki taşımalarını gerçekleştiriyor.

Dünyanın dört bir yanına özellikle kanser ve tümör tedavisinde kullanılan radyoaktif ilaçları taşıyan ve sağlık taşımacılığında yüzde 8 pazar payına sahip olan millî marka; Eczacıbaşı-Monrol şirketi tarafından gece saatlerinde üretilen ve yarı ömrü olan radyoaktif ilaçları da, hızlı ve güvenli şekilde hedefe taşıyarak kanser hastalarına umut oluyor.

"THY KARGO EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ"

Eczacıbaşı-Monrol Genel Müdürü Aydın Küçük, “Kanser tedavisinde nükleer tıp ilaç üreticileri arasında dünyada sayılı kuruluşlar arasındayız. Güçlü lojistik operasyonumuz sayesinde, Avrupa’dan Afrika’ya, Amerika’dan Uzak Doğu’ya, dünyanın dört bir yanındaki hastalara ulaşabiliyoruz. Bu kapsamda THY Kargo en büyük destekçimiz” dedi.

THY Kargo; Türkiye’nin sağlık ihracatını, Eczacıbaşı-Monrol operasyonunun yer aldığı tanıtım filmiyle anlattı. Millî marka, gelecek dönemde kültür, teknoloji, sanayi alanındaki ihracatını da tanıtım filmleriyle anlatmayı hedefliyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...