Dünyanın en zengini Elon Musk rakipleriyle arayı iyice açtı

Düzenleyen:
Dünyanın en zengini Elon Musk rakipleriyle arayı iyice açtı

EKONOMİ Haberleri

Tesla’nın değerinin 1 trilyon dolar olmasıyla Elon Musk’ın kişisel serveti 288 milyon dolara ulaştı. Musk böylelikle listedeki diğer zenginlerle arasındaki farkı biraz daha arttırdı.

Araç kiralama şirketi Hertz'in 100 bin otomobil sipariş vermesiyle Tesla'nın piyasa değerinin 1 trilyon doları aşması, şirketin kurucusu ve CEO’su Elon Musk’ın kişisel servetinin de artmasına yol açtı. Şirkette yüzde 17 hisseye sahip Musk’ın serveti 288,4 milyon dolara yükseldi.

MUSK'IN SERVETİ İNGİLTERE'NİN EN BÜYÜK BEŞ BANKASINDAN DAHA FAZLA
Halen dünyanın en zengini olan 50 yaşındaki müteşebbisin rakipleriyle arasındaki fark da iyice açıldı. İkinci sırada 192,2 milyon dolarlık servetiyle Amazon kurucusu Jeff Bezos geliyor. Dünyanın en zengin üçüncü kişisi ise 162,03 milyar dolarlık servetiyle LVMH patronu Bernard Arnault. Musk’ın serveti, İngiltere’nin en büyük 5 bankası HSBC, Lloyds, Barclays, Natwest ve Standard Chartered’dan fazla. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...