Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Haber Ajansının halka arzına 10,6 kat talep

Düzenleyen:
İhlas Haber Ajansının halka arzına 10,6 kat talep

EKONOMİ Haberleri

26-27 Ekim tarihlerinde talep toplama yoluyla halka arz edilen İhlas Haber Ajansı hisselerine 10,6 kat talep geldi. Hisseler, 4,60 TL'den önümüzdeki hafta işleme açılacak.

Medya, inşaat, sağlık, turizm, eğitim ve teknoloji sektörlerinde önemli yatırımları bulunan İhlas Grubu, yeni bir halka arza imza attı. İhlas Grubu Şirketlerinden olan İhlas Haber Ajansı (İHA) hisseleri halka arz edildi. 26-27 Ekim 2021 tarihlerinde "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleşen halka arzda, satış büyüklüğünün 10,6 katı kadar talep geldiği belirtildi. Şirketin çıkarılmış sermayesinin 42 milyon TL'den 64 milyon TL'ye yükseltilmesi sebebiyle ihraç edilen 22 milyon TL nominal değerli paylar için 73 bin 432 yatırımcı talepte bulundu. 

Kamuyu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamada, Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da “Borsa’da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile halka arz edilen İHA hisselerine halka arz büyüklüğünün toplamda 10,64 katına denk gelen 1.076.516.242 TL karşılığı filtre edilmemiş 234.025.270 nominal değerli talep geldiği bildirildi.

GRUBUN HALKA AÇIK 6. ŞİRKETİ

İHA'nın halka arz edilmesiyle, İhlas Grubunun halka açık şirket sayısı 6'ya çıkmış oldu. İhlas Holding'in yanı sıra İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri de Borsa İstanbul'da işlem görüyor. Halka arz edilen hisselerin, IHAAS koduyla önümüzdeki hafta Borsa Istanbul Birinci Piyasada işlem görmeye başlaması bekleniyor.

İHA, 28 YILDIR 51 ÜLKEDEN YAYIN YAPIYOR

Türkiye'nin dünyadaki gözü, kulağı, sesi olan İhlas Haber Ajansı, tecrübeli kadrosuyla teknolojik altyapısı ve yaygın haber ağı sayesinde, dünyanın önemli başkentlerindeki stüdyolarıyla uluslararası haber ajansları arasında yerini pekiştirdi. Günlük ortalama 300 görüntü, 1.000 yazılı haber ve 3 bin fotoğraf içeriği üreten İHA, gazete, televizyon, dergi ve kurumlardan oluşan 2.000'den fazla müşterisine ulaşıyor. Halka arzla birlikte İHA'nın dünya arenasında gücüne güç katması hedefleniyor.

İHA'nın Türkiye'deki 81 ilin yanı sıra birçok ilçede de temsilciliği bulunuyor. Washington, Londra, Berlin, Moskova, Paris, Viyana, Atina, Brüksel, Tahran, Bağdat, Erbil, Kuveyt, Kahire, Dubai, Kâbil, İslamabad gibi önemli başkentlerde aktif olarak faaliyette bulunan, Türkiye dâhil dünyanın 51 ülkesinden haber aktaran İHA, dünyanın birçok haber ajansının da çözüm ortağı rolünü üstleniyor.

İhlas Haber Ajansının halka arzına 10,6 kat talep

4,5G CANLI YAYIN DRONE İLE DESTEK

Teknolojinin son imkânlarını kullanan İHA, 4,5 G canlı yayın sistemleri ve drone kameralarıyla haber üretimi ve yüksek teknik altyapı hizmeti sağlıyor. Abonelerine haber servisinin yanı sıra teknik destek de veren İHA, olağanüstü olaylarda, Japonya'dan ABD'ye, Endonezya'dan Dağlık Karabağ'a kadar her sıcak olayı dünyaya ulaştırdı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...