Dolar ve altından tarihi rekor

Düzenleyen:
Dolar ve altından tarihi rekor

EKONOMİ Haberleri

Yükselişine devam eden dolar ve altın yeni haftaya rekorla başladı. Dolar 10,05'le, altının gram fiyatı ise 603 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Dolar/TL geçen haftanın kapanışından sonra psikolojik seviye olarak kabul edilen 10 liranın üzerini görmüştü. Kur yeni haftanın ilk gününde de yükselişini sürdürerek rekorunu tazeledi ve yeni zirvesi olan 10,05’in üzerini gördü

TARİHİ REKOR 

Cuma akşamı tarihinde ilk kez 10 TL’yi aşan Dolar, yeni haftaya rekorunu kırarak başladı. Sabah saatlerinde 10,05 seviyesine çıkan kur, tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Dolardaki yükselişe paralel hareket eden altının gram fiyatı ise 603 lirayla rekor tazeledi.

Dolar ve altından tarihi rekor

ALTIN FİYATLARI DA ARTTI 

Saat 09.50 itibarıyla dolar 9,98'den, euro ise 11,45'ten işlem görüyor. Aynı dakikalarda gram altın 596 lira seviyesinde bulunuyor. Çeyrek altın 979 liradan, cumhuriyet altını ise 3.987 liradan satılıyor.

Dolar ve altından tarihi rekor

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...