E-Ticaret’te ‘Ahilik’ dönemi başlıyor

Düzenleyen:
E-Ticaret’te ‘Ahilik’ dönemi başlıyor

EKONOMİ Haberleri

Pandeminin etkisiyle büyüyen e-ticaret platformları; kirli rekabetin yoğunlaştığı, tüketicilerin hem fiyat hem de sahte mallarla aldatılmasının önüne geçilemediği bir alan hâline dönüştü. Buradan hareketle yola çıkan girişimci Türk mühendis Emre Ünal; Ahilik geleneğini baz alarak yeni bir e-Ticaret platformunu hayata geçiriyor.

Akron Yönetimi Kurulu Başkanı Ünal “Burada üreticiler ve tüketiciler arasında karşılıklı güven oluşacak. Üstün yapay zekâ teknolojisi ile donatılan bu platform; kişileri, yaptıkları işlemler ile tanıyacak. Onların ihtiyaçları olan ürünleri, en doğru, en kaliteli, en iyi fiyatla sunacak. Mal, doğru fiyat ile alıcıya ulaşacak. Küçük esnaf da, rekabeti altında ezilmeden gelişecek” dedi. Sistemde arz edilen malların satışı ya da takası, ‘blokchain’ zincirinde güvence altına alınmış olan değişim aracı ‘AhiCoin’ ile gerçekleşecek.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...