Bakan Nebati: Kazanan Türkiye ekonomisi olacak

Düzenleyen:
Bakan Nebati: Kazanan Türkiye ekonomisi olacak

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yeni Türkiye Modeli" ile kazanan tarafın Türkiye ekonomisi olacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomideki 10 yeni tedbiri açıklamasının ardından dolar ve altında yaşanan hızlı düşüş sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den açıklama geldi. Bakan Nebati sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak” ifadelerine yer verdi.

"KARARLI BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...