Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu geceden itibaren geçerli olacak: Benzine zam geldi

Düzenleyen:
Bu geceden itibaren geçerli olacak: Benzine zam geldi

EKONOMİ Haberleri

Benzinin litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 68 kuruş zam geldiği öğrenildi. Söz konusu zammın pompa fiyatlarına da yansıyacağı bildirildi.

 Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre 31 Aralık 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 68 kuruş fiyat artışı gerçekleşecek. Söz konusu artışın pompa satış fiyatına yansıyacağı öğrenildi.

Bu geceden itibaren geçerli olacak: Benzine zam geldi

AKARYAKITA SON 3 AYDA BÜYÜK ZAMLAR GELDİ
Türkiye’de Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında değer kaybetmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarına ardı ardına zamlar geldi. Son 3 ayda benzin fiyatları yüzde 49; motorin yüzde 58 ve LPG yüzde 80 arttı. Bu artışın önemli kısmı TL’nin Dolar ve Euro kuru karşısında hızla değer kaybettiği kasım ayının ikinci yarısından aralık ayı ortasına kadar olan son 1 aylık dönemde oldu. 16 Kasım-18 Aralık 2021 tarihleri arasında benzin fiyatına yüzde 43, motorine yüzde 40 ve LPG’ye yüzde 32 zam geldi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...