Bitcoin kralı Türkiye’ye geldi! Twitter’dan esprileri peş peşe patlattı

Düzenleyen:
Bitcoin kralı Türkiye’ye geldi! Twitter’dan esprileri peş peşe patlattı

EKONOMİ Haberleri

Resmi para birimini Bitcoin’e çeviren El Salvador’un 41 yaşındaki devlet başkanı Nayib Bukele, Türkiye’ye geldi. Bugün saat 16:30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşecek olan Bukele, Türkiye’ye gelişini Twitter'dan esprili bir dille duyurdu. Nayib Bukele’nin paylaşımları ise sosyal medyada gündem oldu.

Önemli konular hakkında Türkiye’ye gelen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, bugün saat 16:30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek. Dünyada bir ilke imza atan Bukele, resmi törenle karşılanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la baş başa görüştükten sonra, iki ülkenin heyetleri arasında da görüşmeler gerçekleşip, anlaşmalar imzalanacak.

TWİTTER’DAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR YAPTI 

Türkiye’ye gelmeden Twitter’dan attığı tweetlerle gündem olan Nayib Bukele, Türkiye'ye gelişini "Öncelikle Bitcoin diyarı El Salvador'dan tüm Türkiye'ye selamlar" sözleriyle duyurdu. Geçtiğimiz aylarda viral olan "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" sözünden esinlenerek esprili bir dil kullanan Bukele, şimdiden Türkiye’de ilgi odağı olmuş durumda. 

Bitcoin kralı Türkiye’ye geldi! Twitter’dan esprileri peş peşe patlattı

DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

ABD doları kullanan El Salvador'un resmi para birimini geçtiğimiz Eylül ayında Bitcoin'e çevrilmişti. Geçişteki en büyük paya sahip olan Bukele dünyada bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Sosyal medya platformu Twitter'ı aktif kullanan Bukele'nin kripto paralara ilgisi de bulunuyor.

El Salvador’un 41 yaşındaki devlet başkanı Nayib Bukele, Salı günü sosyal medyadan Türkiye'ye geleceğini açıklamış ve binlerce mesaj almıştı. 

Bitcoin kralı Türkiye’ye geldi! Twitter’dan esprileri peş peşe patlattı

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...