Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolar bugün ne kadar? 24 Ocak döviz fiyatları

Düzenleyen:
Dolar bugün ne kadar? 24 Ocak döviz fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Dolar yeni haftaya nasıl başladı diye merak edenler 'Dolar ne kadar' sorusunu sordu. 24 Ocak 2022 pazartesi günü dolar güne 13.46 liradan başladı

Dolar 24 Ocak 2022 pazartesi günü haftaya nasıl başladı? Dolarda geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın beklentilere paralel bir şekilde politika faizini sabit bırakmasıyla önemli bir hareket yaşanmamıştı.

İstanbul Kapalıçarşı'da 13,4470 liradan alınan dolar 13,4490 liradan, 15,2450 liradan alınan euro ise 15,2470 liradan satılıyor.

Son kapanışta dolar 13,39 liradan, euro ise 15,20 liradan satılmıştı.

İSLAM MEMİŞ DOLAR TAHMİNİ
Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının ardından tahminlerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ''Bu kararla Merkez Bankası, ben buradayım, piyasaları izliyorum mesajı veriyor. 26 Ocak’ta Amerikan Merkez Bankaları (Fed) faiz artırımına giderse biz yılın ilk çeyreğinde faiz artırımına gitmeyeceğiz demek istiyor. Karardan içerideki kur ataklarına ve enflasyona odaklandık, süreci izlemeye devam edeceğiz, anlamı çıkıyor'' ifadelerine yer verdi. Enflasyonun tüm dünyada yükseliş gösterdiğine dikkat çeken Memiş enflasyon rakamlarının ikinci çeyrekte de artmasını beklediklerini ifade etti. Türkiye’nin kur ataklarının önüne geçtiğini belirten Memiş, ekonomide kötü gidişatla mücadelenin iyi bir yönde ilerlediğü değerlendirmelerinde bulundu.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...