Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altının kilogram fiyatı düştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Altının kilogram fiyatı düştü

EKONOMİ Haberleri  / AA

Standart altının kilogram fiyatı, Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) 814 bin liraya kadar geriledi.

Ukrayna krizinin etkileri ekonomiye yansımaya devam ediyor. Bir süredir yükseliş bandında hareket eden Altın piyasasında, en düşük 807 bin lira, en yüksek 816 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalarak 814 bin liradan tamamladı.

TÜM METALLERDEKİ  İŞLEM HACMİ 

KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 1 milyar 167 milyon 561 bin 955,6 lira, işlem miktarı ise 1.441,9 kilogram oldu.

Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi de 1 milyar 167 milyon 561 bin 955,59 lira düzeyinde gerçekleşti.

Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar Ahlatcı Döviz ve Kıymetli Madenler, Ahlatcı Metal Rafineri, İstanbul Altın Rafinerisi, İar Döviz ve Kıymetli Madenler, Demas Kuyumculuk İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret şeklinde sıralandı.

Bugünkü işlemlere ilişkin veriler şöyle:

Altının kilogram fiyatı düştü

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...