Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kasaplar odasından Ramazan ayı öncesi et fiyatları açıklaması: 105-110 lirayı bulabilir

Düzenleyen:
Kasaplar odasından Ramazan ayı öncesi et fiyatları açıklaması: 105-110 lirayı bulabilir

EKONOMİ Haberleri

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı Yörük, Ramazan öncesi et fiyatlarının önemli ölçüde artacağını söyleyerek, 105-110 TL civarına gelebileceğini belirtti.

Her sene Ramazan öncesi fırsatçıların gerçekleştirdikleri zam oyunu vatandaşların cebini yakıyor. Bu Ramazanda da ürünlere gelecek fahiş zam söylentileri endişeleri artırırken konuya ilişkin Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı Yörük'ten açıklama geldi. Yörük, “Müdahale edilmezse Ramazan’da et fiyatı 105-110 lirayı bulur” dedi.

"DANA KESİM FİYATI 92-94 TL'Yİ BULDU"

Türkiye’nin et ihtiyacının önemli bir kısmının karşılandığı Afyonkarahisar’da, Et ve Süt Kurumunun et fiyatlarının kasaplardaki fiyatlara da yansıması bekleniyor. Başkan Yörük, “Türkiye’nin gıda alanında son 10 yılda son derece geriye gittiğini belirterek, erkek dana karkas kg kesim fiyatı 92-94 TL civarını bulmuştur. Ramazan ayı içerisinde, müdahale edilmezse 105-110 TL civarına geleceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...