Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Et ve Süt Kurumu'nda görev değişimi

Düzenleyen:
Et ve Süt Kurumu'nda görev değişimi

EKONOMİ Haberleri

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, yaklaşık 3,5 yıldır sürdürdüğü görevinden alındı.Yerine geçmiş dönemde Hayvancılık Genel Müdürü olarak da görev yapan Mustafa Kayhan getirildi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun görevden alındı. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi tarafından Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü olarak görevlendirilen Mustafa Kayhan, görevi Genel Müdür Osman Uzun'dan devraldı.

"ÖNCELİĞİMİZ ÜRETİCİLERİN REFAHI VE TÜKETİCİLERİN GIDAYA RAHAT ERİŞİMİ"

Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü olarak görevlendirilen Mustafa Kayhan, görevi Osman Uzun'dan devraldı. Kurum daire başkanlarının hazır bulunduğu devir teslim töreninde konuşan Kayhan, üreticilerin refahı ve tüketicilerin gıdaya erişimi konusunun temel öncelikleri olduğunun altını çizdi.

Genel Müdür Kayhan, "Dünyada yaşanan sorunların ülkemiz tarımına ve hayvancılığına olan etkilerini gıda ve tarım ürünleri konusunda yaşanan küresel sorunları yakından takip ediyoruz. Kurumsal olarak alınması gereken önlemleri almaya ve hükümetimizin tarım ve gıda politikaları ile ilgili kararlarını en kısa ve en doğru şekilde uygulamaya gayret edeceğiz" dedi.

Kayhan, bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Osman Uzun'a teşekkür etti.

MUSTAFA KAYHAN KİMDİR?

1969 yılında Diyarbakır’da doğdu. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldu.

Aynı yıl Diyarbakır Tarım İl Müdürlüğünde göreve başladı. 1999 yılında Diyarbakır Tarım İl Müdürlüğüne Hayvan Sağlığı Şube Müdürü, 2004 yılında Diyarbakır Tarım İl Müdürü olarak atandı. 2009 yılında Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. 2011 yılında Hayvancılık Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığı, 2013 yılında ise Hayvancılık Genel Müdürü görevine atanan Mustafa Kayhan, 2016 yılına kadar bu görevini sürdürdü. Çok sayıda projelerin hazırlayıcı ve uygulayıcılarından olan Mustafa Kayhan evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...