Enflasyon rakamları açıklandı altında hareketlilik başladı! Çeyrek ve gram altın kaç TL? 4 Nisan altın fiyatları

Düzenleyen:
Enflasyon rakamları açıklandı altında hareketlilik başladı! Çeyrek ve gram altın kaç TL? 4 Nisan altın fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yatırımcılar altın fiyatlarını araştırmaya başladı. 4 Nisan Pazartesi günü ons altındaki gerileme gram ve çeyrek altını da etkiledi. Geçtiğimiz haftalarda düşüşe geçen altın fiyatları yeni hafta ile birlikte düşüşe geçti. Çeyrek altın 1500 TL seviyelerinde işlem görürken, gram altın 911 TL seviyelerinde işlem görüyor. Peki altın fiyatları düştü mü? Gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? İşte 4 Nisan 2022 güncel altın fiyatları…

Mart ayı enflasyon oranı 5,46 artarken yıllık bazda yüzde 61,14 oldu. Açıklanan rakamlar ile birlikte altın fiyatları araştırılmaya başlandı. 4 Nisan Pazartesi gününe düşüşle başlayan altın fiyatları hafif bir yükseliş eğilimine geçti. Peki altın fiyatları düştü mü? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? İşte 4 Nisan 2022 güncel altın fiyatları… 

Nisan ayının ilk haftasında düşüşünü sürdüren gram altın açıklanan enflasyon oranları ile hafif yükselişe geçti.

İşte güncel altın fiyatları: 

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Haftanın ilk gününe düşüşle başlayan gram altın, enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla yükselişe geçti. Gram altın şuan 911 TL seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Ons altının gerilemesiyle düşüşe geçen çeyrek altında da yükseliş söz konusu. Çeyrek altın şuan 1500 TL seviyelerinde işlem görüyor. 

YARIM ALTIN KAÇ TL?

Yarım altın ise 3.005,00 TL’den işlem görüyor. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...