Vodafone, Metaverse’te mağaza açmaya hazırlanıyor

Vodafone, Metaverse’te mağaza açmaya hazırlanıyor

EKONOMİ Haberleri

Vodafone, Metaverse’teki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Çok yakında Decentraland’de “66,-1 parsel” lokasyonunda açılacak olan Vodafone Metaverse Mağaza’da müşterileri kişisel dijital asistan TOBi karşılayacak.

Yeni nesil perakende anlayışıyla tasarlanacak mağazada müşteriler teknolojiyle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, Vodafone’un ürün ve hizmetlerine ulaşabilecek. Türkiye olarak Vodafone Grubu ülkeleri arasında Metaverse’te mağaza açan ilk ülke olacaklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Araştırmalara göre Metaverse, firmalar için 8 trilyon dolarlık fırsat barındıran büyük bir sanal evren olma yolunda hızla ilerliyor. Çok yakında hizmete sunacağımız Vodafone Metaverse Mağaza ile biz de Metaverse ortamında müşterilerimize Vodafone ayrıcalığını yaşatmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimize her ortamda en iyi dijital deneyimi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...