Bakan Bilgin 'sürprizimiz var' dedi ve açıkladı: En düşük emekli maaşı artacak

Düzenleyen: / Kaynak: A Haber
Bakan Bilgin 'sürprizimiz var' dedi ve açıkladı: En düşük emekli maaşı artacak

EKONOMİ Haberleri  / A Haber

Bakan Bilgin, "Temmuzda sürprizimiz var. 1 Mayıs'ta açıklayacağım" dedi. En düşük emekli maaşının artacağını belirten Bakan Bilgin emekli bayram ikramiyesinin 27-28-29 Nisan günlerinde hesaplarda olacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekleri maaşlarına ilişkin 'sürprizimiz var' diyerek açıklamalarda bulundu. Bilgin, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu müjde haberi 1 Mayıs'ta açıklayacağını söyledi. 

Emekliler zam haberlerini dört gözle beklerken geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile milyonlarca emekliye müjde veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ‘emeklilerin yüzü gülecek’ diyerek Temmuz ayını işaret etmişti. Bakan Bilgin, yapılan zammın enflasyonun üzerinde olacağını belirtmişti.

GÖZLER 1 MAYIS'TA

Bu açıklamaların ardından Bakan Bilgin bugün tekrar konuştu ve milyonlarca emekli için müjde haberi verdi. Bakan, tekrar Temmuz ayını işaret ederek " En düşük emekli maaşı artacak dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Temmuzda sürprizimiz var. 1 Mayıs'ta açıklayacağım. En düşük emekli maaşı artacak. Emekli bayram ikramiyesi 27-28-29 Nisan günlerinde hesaplarda olacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: A Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...