Fed kararı sonrası dolar kurunda son durum: 6 Mayıs Cuma günü dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL?

Düzenleyen:
Fed kararı sonrası dolar kurunda son durum: 6 Mayıs Cuma günü dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL?

EKONOMİ Haberleri

Fed’in faiz kararının ardından Dolar ve Euro’da hareketlilik yaşanmıştı. Yatırımcılar ise dolar kurundaki hareketliliği yakından takip ediyor. Peki dolar yeni güne nasıl başladı? Dolar ne kadar oldu? Euro ne kadar? 6 Mayıs 2022 dolar kaç TL? İşte dolar kurundaki son durum…

Vatandaşlar dolar kurundaki fiyat hareketliliğini yakından takip ediyor. Fed’in faiz kararı sonrası hareketli dakikalar yaşayan dolar kurunda son durum ne? Dolar ve Euro güne nasıl başladı? Dolar kaç TL? İşte 6 Mayıs Cuma günü dolar kurundaki son durum… 

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Son kapanışını 14.8804 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 14.8792 liradan, satış fiyatı ise 14.8817 liradan işlem görüyor.

EURO NE KADAR?

%-0.35'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 15.6569 TL'den yapan euro şu anda 15.6497 TL alış ve 15.6642 TL satış fiyatına sahip.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...