Marka bağımsız kilometre satışı

Marka bağımsız kilometre satışı

EKONOMİ Haberleri

Yüksek kur, enflasyon ve faiz üçgeninde sıkışan otomotiv sektöründe yeni bir finansman çözümü üreten Otomerkezi.net, tüketiciler için otomobile ulaşmayı ve yürütme maliyeti kaygılarını en düşük seviyeye getirmek adına sektöre "Kilometre Satışı" uygulaması başlattı.

ALİ ÇELİK

Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş açıklamasında “20 bin, 40 bin ve 60 bin kilometre olarak sunduğumuz üç farklı Kilometre Satışı uygulamamızla 500 bin TL'ye kadar marka-modelden bağımsız olarak otomobili satın alan tüketicilerimiz için, MTV ve Trafik Sigortası dışındaki lastik değişiminden ağır bakımlara, araç değer kaybına kadar tüm kalemleri Otomerkezi.net olarak biz karşılıyoruz. Kilometre dolduğunda ise satın alınan fiyata, değeri arttıysa değer artışı kadar yüzde yüz geri alım garantisi veriyoruz." dedi. Karakaş 2022’de gerçekleşen satışlarının yüzde 65'inde kredi kullanıldığını belirterek “6.500 başvurudan 4.500’ü reddedildi. Artık sektörümüzün yeni bir satış modeline ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...