Ünlü finans uzmanı Bitcoin’de dip seviyeyi açıkladı: Alım fırsatı için en doğru zaman

Düzenleyen:
Ünlü finans uzmanı Bitcoin’de dip seviyeyi açıkladı: Alım fırsatı için en doğru zaman

EKONOMİ Haberleri

Kripto paralardaki çöküş herkesi tedirgin etti. Lider kripto para birimi Bitcoin 30 bin doların altına gerilerken Luna ve Tersa adeta çöküş yaşadı. Yüzde 98 değer kaybeden Luna kripto para tarihinden komple silindi. Ünlü finans uzmanı Robert Kiyosaki ise yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu. Bu düşüşlerin aslında alım fırsatı olduğunu belirten Kiyosaki, “Çöküşler, zengin olmak için en iyi zamanlardır” diyerek alım fırsatının yaklaştığını söyledi.

Kripto para dünyasında adeta kaos yaşanıyor. Kripto paralar sert düşerken en büyük düşüş Luna’da görüldü. Yüzde 98 değer kaybeden Luna kripto para tarihinden silindi. Lider kripto birimi Bitcoin ise 30 bin doların altına kadar geriledi. Ünlü finans uzmanı Robert Kiyosaki ise düşüşlerin bir alım fırsatı olduğunu ve Bitcoin’in 17 bin bandına kadar ineceğini belirterek yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. 

ALTIN GİBİ ENFLASYONA KARŞI BİR KORUMA GÖREVİ GÖRÜYOR 

Bitcoin’deki düşüş birçok yatırımcıyı tedirgin etmiş durumda. Yaşanan düşüşlerin hangi seviyeye kadar devam edeceği merak konusu olurken Bitcoin şuanda 29 bin dolar seviyesinde işlem görüyor. Kişisel finans kitabı ‘Rich Dad, Poor Dad’ yazarı Robert Kiyosaki ise kripto para piyasasındaki düşüşleri değerlendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kiyosaki, kripto para birimlerini altın gibi enflasyona karşı bir koruma olarak gördüğünü ve aynı zamanda merkezi olmayan özellikleri için değer verildiğini söyledi. 

Ünlü finans uzmanı Bitcoin’de dip seviyeyi açıkladı: Alım fırsatı için en doğru zaman

“DİP SEVİYEYİ BEKLİYORUM! ÇÖKÜŞLER ZENGİN OLMAK İÇİN EN İYİ ZAMANDIR” 

Ünlü finans yazarı Bitcoin’deki düşüşün iyi bir şey olduğunu ve başlangıçta 20 bin dolara düştükten sonra dibe vurması beklediği 17 bin dolar civarından alım yapacağını belirterek şunları söyledi:

“Harika haber. Önceki tweetlerde belirtildiği gibi Bitcoin’in 20 bin dolara düşmesini bekliyorum. Ardından, 17 bin dolar olabilecek dip testi bekleyeceğim. Dibin içeride olduğunu öğrendiğimde kamyonu yedeklerim. Çöküşler zengin olmak için en iyi zamanlardır.” 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...