TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Yerli otomobil 2023'te trafikte

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Yerli otomobil 2023'te trafikte

EKONOMİ Haberleri  / İHA

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobilin önümüzdeki yıl banttan ineceğini açıkladı. Hisarcıklıoğlu, TOGG'un 2023'ün ilk ayında trafiğe çıkacağını belirtti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu'daki Tosya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Tosya Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı'nın yaptığı duanın ardından, Hisarcıklıoğlu, Kaymakam Vekili Bilal Doğan, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Yerli otomobil 2023'te trafikte

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, tören sonrası yerli otomobil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2023 yılının ilk üç ayında otomobilin (TOGG) banttan inerek trafiğe çıkacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu  "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanı'mızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...