Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Sunum’ devlerine Türk rakip!

‘Sunum’ devlerine Türk rakip!

EKONOMİ Haberleri

Türk girişimci Noyan Alperen İdin'in geliştirdiği, sunum hazırlamak için gerekli zamanı ve teknik beceriyi azaltmayı hedefleyen yerli platform, 3 yılda çeşitli ülkelerden yaklaşık 100 bin kullanıcıya ulaştı.

Decktopus Yazılım Şirketinin kurucu ortağı ve CEO’su İdin, ABD'deki Silikon Vadisi'nde de ofis açarak şirketini büyütüyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüdeki Teknopark İzmir'de ofisi bulunan İdin, dünya üzerinde her gün 30 milyon sunum yapıldığını, bunun 15 milyonunun verimsiz olduğunu dile getirdi. 50'ye yakın sunum programı olduğunu ifade eden İdin, şöyle konuştu: Rakiplerimiz çok büyük. PowerPoint, Keynote, Google Slayt gibi. Avrupa'dan da büyük sunum şirketleri var. Türkiye'deki tek sunum şirketi olarak onlarla rekabet içindeyiz. Müşterilerimizin çoğunluğu ABD, Kanada, İngiltere ve Avrupa ülkelerinden. 3 senede Decktopus yaklaşık 100 bin kayıtlı kullanıcıya sahip oldu. Amacımız 5 yıl sonunda yaklaşık 5 milyon kullanıcıya ulaşmak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...